Czekolada Szkoła gotowania krok po kroku - Francesca Badi, Omar Busi

Czekolada Szkoła gotowania krok po kroku

4.00 Oceń książkę!

Autor: Francesca Badi, Omar Busi

Wydawnictwo: Jedność
ISBN: 9788379714322
EAN: 9788379714322
Format: 241 x 197 x 24
Oprawa: Miękka ze skrzydełkami
Stron: ...
Data wydania: 2018
Gdzie kupić tanią książkę?
książka
26.97
Książka w Twoim domu w ciągu 48h
Apetyczna książka napisana z myślą o tych, którzy pragną nauczyć się sztuki czekoladnictwa od samych mistrzów i wykonać we własnej kuchni musy, praliny, ciasta i dekoracje, wszystko na bazie czekolady.

Dzięki poradom Omara Busi, znanego cukiernika specjalizującego się w wytwarzaniu czekolady, można łatwo poznać podstawowe sztuczki i techniki profesjonalnego wytwarzania i dekorowania deserów "czekoladowych", którym trudno się oprzeć.

Odbiorcy
- wszyscy, którzy uwielbiają smak czekolady i chcą nauczyć się podstawowych sztuczek wytwarzania i dekorowania "czekoladowych" deserów
- osoby, które chcą poznać przepisy na musy, praliny oraz ciasta na bazie czekolady

Dlaczego warto sięgnąć po tę książkę
- zawiera wszelkie informacje dotyczące sztuki czekoladnictwa
- można łatwo nauczyć się wytwarzania czekolady od samych mistrzów
- poradnik zawiera mnóstwo wskazówek niezbędnych do obróbki czekolady w wielu wariantach
- w książce znajdują się przepisy na musy, praliny, ciasta i dekoracje, wszystko na bazie czekolady
- dzięki tej apetycznej lekturze można poznać techniki nieodzowne do wydobycia tego, co najlepsze z czekolady

Książka "Czekolada Szkoła gotowania krok po kroku"
Francesca Badi, Omar Busi