Ćwiczenia laboratoryjne z analizy żywności - praca zbiorowa

Ćwiczenia laboratoryjne z analizy żywności

4.00 Oceń książkę!

Autor: praca zbiorowa

Wydawnictwo: UMK
ISBN: 9788323129400
EAN:
Format: 160 x 225
Oprawa: miękka
Stron: 182
Data wydania: 2013-10-01
Gdzie kupić tanią książkę?
książka
22.99
książka
27.47zł
Książka w Twoim domu w ciągu 48h
Skrypt przeznaczony jest dla studentów stacjonarnych i zaocznych uniwersyteckich, rolniczych oraz przyrodniczych studiów chemicznych o specjalności chemia i analiza żywności. Zawiera informacje dotyczące analizy różnych produktów żywnościowych i surowców stosowanych w produkcji środków spożywczych. Poznanie podstawowych metod analizy oraz ich zastosowanie w późniejszej pracy zawodowej jest niezbędną umiejętnością absolwenta kierunku chemicznego o specjalności żywność lub technologia żywności. Cenne informacje znajdą tu także pracownicy laboratoriów przemysłu spożywczego lub placówek zajmujących się kontrolą jakości żywności.

Książka "Ćwiczenia laboratoryjne z analizy żywności"
praca zbiorowa