Cukinia, bakłażan, dynia. Najlepsze przepisy -

Cukinia, bakłażan, dynia. Najlepsze przepisy

4.00 Oceń książkę!

Autor: ...

Wydawnictwo: Świat Książki
ISBN: 9788377998793
EAN:
Format: 165 x 220
Oprawa: twarda
Stron: 96
Data wydania: 2012-06-01
Gdzie kupić tanią książkę?
książka
9.99
Książka w Twoim domu w ciągu 48h
Ponad 90 przepisów na kolorowe dania z cukinii, bakłażanów i dyni. Na słodko i na ostro, na przystawkę i jako danie główne - odkryj wszystkie zaskakujące smaki tych pospolitych, wciąż u nas niedocenianych, a jakże smacznych warzyw. Od drobnych przekąsek, przez sycące zupy i wyśmienite zapiekanki aż do słodkości. Wypróbuj przepisy na faszerowane łódeczki z cukinii, sałatkę z pieczonym bakłażanem i pomidorami, ciasto z dynią i jabłkiem, gulasz z bakłażanów i ziemniaków w sosie curry czy egzotycznie brzmiący słodko-kwaśny bakłażan z bul gurem. W książce nie zabrakło też informacji o wartości energetycznej i odżywczej każdej prezentowanej potrawy.

Książka "Cukinia, bakłażan, dynia. Najlepsze przepisy"