Ciasta zawsze udane. Biszkoptowe, drożdżowe, kruche - praca zbiorowa

Ciasta zawsze udane. Biszkoptowe, drożdżowe, kruche

4.00 Oceń książkę!

Autor: praca zbiorowa

Wydawnictwo: Prószyński i S-ka
ISBN: 9788379610754
EAN:
Format: 170 x 241
Oprawa: twarda
Stron: 384
Data wydania: 2014-11-18
Gdzie kupić tanią książkę?
książka
27.99
książka
34.97zł
Książka w Twoim domu w ciągu 48h
Często strach przed nieudanym wypiekiem powstrzymuje nas od zabrania się do pieczenia. Gotowanie często wydaje się łatwiejsze niż pieczenie. Postanowiliśmy więc przybliżyć Państwu temat pieczenia i przygotowaliśmy książkę z przepisami na ciasta, które naszym zdaniem, zawsze się udają, jeśli tylko trzymamy się - przynajmniej na początku - przepisu.

Dzięki obszernemu wstępowi dotyczącemu pieczenia i przygotowania ciast drożdżowych, kruchych, biszkoptów oraz ciasteczek dowiecie się Państwo, jakie produkty są najlepsze, ile czasu należy piec różne ciasta, które ciasta wstawiamy do nagrzanego piekarnika, a także jak przygotować poszczególne rodzaje ciast.

Dodaliśmy także rozdział z przepisami na ciasta bez pieczenia, ponieważ nie tylko zawsze się udają, ale szybko się je przygotowuje i nie trzeba piec.

Książka "Ciasta zawsze udane. Biszkoptowe, drożdżowe, kruche"
praca zbiorowa