Chemia żywności tom 1 -

Chemia żywności tom 1

4.00 Oceń książkę!

Autor: ...

Wydawnictwo: WNT
ISBN: 9788363623357
EAN: 978836362335702
Format: 235 x 165 x 14
Oprawa: Miękka
Stron: 234
Data wydania: 2014
Gdzie kupić tanią książkę?
książka
42.97
Książka w Twoim domu w ciągu 48h
W szóstym wydaniu znanego i cenionego podręcznika akademickiego Chemia żywności uwzględniono aktualną wiedzę o wpływie chemicznych właściwości składników żywności, dodatków i substancji skażających na szeroko rozumianą jakość produktów żywnościowych.

Książka polecana dla studentów i pracowników naukowych uniwersytetów przyrodniczych i medycznych oraz politechnik, na zajęcia związane z chemią, technologią i biotechnologią żywności, a także bromatologią i żywieniem człowieka.
Będzie też przydatna technologom, towaroznawcom i producentom żywności pracującym w zakładach produkujących i przetwarzających żywność, a także kontrolerom sprawdzającym jakość produktów żywnościowych.

Książka "Chemia żywności tom 1"