Branża turystyka i hotelarstwo. Usługi żywieniowe w hotelarstwie. Podręcznik. Nauczanie zawodowe - szkoła ponadgimnazjalna - Bożena Granecka-Wrzosek

Branża turystyka i hotelarstwo. Usługi żywieniowe w hotelarstwie. Podręcznik. Nauczanie zawodowe - szkoła ponadgimnazjalna

4.00 Oceń podręcznik!

Autor: Bożena Granecka-Wrzosek

Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
ISBN: 9788302136344
EAN:
Format: 165x235
Oprawa: miękka
Stron: 248
Data wydania: 2013-08-22
Gdzie kupić tani podręcznik?
podręcznik
43.49
podręcznik
55.97zł
Podręcznik w Twoim domu w ciągu 48h
Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa realizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.12 (Przygotowywanie i podawanie śniadań). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności przestrzegania zasad zdrowego żywienia, przechowywania żywności, niezbędnych surowców, bielizny i zastawy stołowej, sporządzania jadłospisów i rozróżniania śniadań hotelowych oraz sposobów ich podawania. Wiedza teoretyczna jest wsparta licznymi przykładami, ćwiczeniami i ilustracjami wskazującymi sposoby praktycznego jej zastosowania.

Numer dopuszczenia MEN: 34/2013

Podręcznik "Branża turystyka i hotelarstwo. Usługi żywieniowe w hotelarstwie. Podręcznik. Nauczanie zawodowe - szkoła ponadgimnazjalna"
Bożena Granecka-Wrzosek