Branża turystyka i hotelarstwo. Podstawy hotelarstwa i usługi dodatkowe. Kwalifikacja T.12.3. Podręcznik. Nauczanie zawodowe - szkoła ponadgimnazjalna - Witold Drogoń; Bożena Granecka-Wrzosek

Branża turystyka i hotelarstwo. Podstawy hotelarstwa i usługi dodatkowe. Kwalifikacja T.12.3. Podręcznik. Nauczanie zawodowe - szkoła ponadgimnazjalna

4.00 Oceń podręcznik!

Autor: Witold Drogoń; Bożena Granecka-Wrzosek

Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
ISBN: 9788302136320
EAN:
Format: 176x250
Oprawa: miękka
Stron: 304
Data wydania: 2014-01-01
Gdzie kupić tani podręcznik?
podręcznik
45.99
podręcznik
62.97zł
Podręcznik w Twoim domu w ciągu 48h
Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa realizujący treści z zakresu części 3 kwalifikacji T.12 (Organizacja usług dodatkowych w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie).

Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności przyjmowania i realizacji zamówień usług dodatkowych, ich organizowania, sporządzania odpowiedniej dokumentacji, rozróżniania kategorii i form turystyki oraz klasyfikowania obiektów hotelarskich. Wiedza teoretyczna jest wsparta licznymi przykładami, dokumentami, ćwiczeniami i ilustracjami wskazującymi sposoby praktycznego jej zastosowania.

Numer dopuszczenia MEN: 29/2013

Podręcznik "Branża turystyka i hotelarstwo. Podstawy hotelarstwa i usługi dodatkowe. Kwalifikacja T.12.3. Podręcznik. Nauczanie zawodowe - szkoła ponadgimnazjalna"
Witold Drogoń; Bożena Granecka-Wrzosek