Branża turystyka i hotelarstwo. Podstawy działalności gospodarczej w turystyce. Turystyka tom II. Technik obsługi turystycznej. Kwalifikacja T.13 i T.14. Podręcznik. Nauczanie zawodowe - szkoła ponadgimnazjalna - Maria Wajgner; Renata Tylińska

Branża turystyka i hotelarstwo. Podstawy działalności gospodarczej w turystyce. Turystyka tom II. Technik obsługi turystycznej. Kwalifikacja T.13 i T.14. Podręcznik. Nauczanie zawodowe - szkoła ponadgimnazjalna

4.00 Oceń podręcznik!

Autor: Maria Wajgner; Renata Tylińska

Wydawnictwo: Rea
ISBN: 9788302147708
EAN:
Format: ...
Oprawa: miękka
Stron: 288
Data wydania: 2014-09-08
Gdzie kupić tani podręcznik?
podręcznik
36.49
podręcznik
51.97zł
Podręcznik w Twoim domu w ciągu 48h
Podręcznik niezbędny w nauce umiejętności związanych z podejmowaniem działalności gospodarczej. Treści dotyczą kwalifikacji T.13 (Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych) oraz T.14 (Prowadzenie informacji turystycznej oraz sprzedaży usług turystycznych). Charakteryzuje działalność gospodarczą w branży turystycznej. Szczegółowo omawia typy zawieranych umów. Wprowadza w zagadnienia prawne związane ze świadczeniem usług turystycznych. Przedstawia podstawy prowadzenia rachunkowości i ewidencji księgowej.

Podręcznik "Branża turystyka i hotelarstwo. Podstawy działalności gospodarczej w turystyce. Turystyka tom II. Technik obsługi turystycznej. Kwalifikacja T.13 i T.14. Podręcznik. Nauczanie zawodowe - szkoła ponadgimnazjalna"
Maria Wajgner; Renata Tylińska