Branża turystyka i hotelarstwo. Organizacja pracy. Technik hotelarstwa. Podręcznik. Nauczanie zawodowe. Część 1 - szkoła ponadgimnazjalna - Tadeusz Tulibacki

Branża turystyka i hotelarstwo. Organizacja pracy. Technik hotelarstwa. Podręcznik. Nauczanie zawodowe. Część 1 - szkoła ponadgimnazjalna

4.00 Oceń podręcznik!

Autor: Tadeusz Tulibacki

Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
ISBN: 9788302107474
EAN:
Format: 165x235
Oprawa: miękka
Stron: 151
Data wydania: 2011-06-22
Gdzie kupić tani podręcznik?
podręcznik
34.99
podręcznik
42.97zł
Podręcznik w Twoim domu w ciągu 48h
W podręczniku wyjaśniono podstawowe pojęcia dotyczące hotelarstwa. Sklasyfikowano i scharakteryzowano bazę noclegową, wyposażenie techniczne hotelu oraz rodzaje usług hotelarskich. Omówiono zadania, organizację i technikę pracy recepcji oraz służby parterowej. Ponadto przedstawiono podstawowe wymagania dotyczące kultury i etyki w hotelarstwie. Treść uzupełniają liczne pytania i zadania do samodzielnego wykonania.

Podręcznik "Branża turystyka i hotelarstwo. Organizacja pracy. Technik hotelarstwa. Podręcznik. Nauczanie zawodowe. Część 1 - szkoła ponadgimnazjalna"
Tadeusz Tulibacki