Branża rolnictwo i ogrodnictwo. Produkcja zwierzęca. Część 2. Podręcznik. Nauczanie zawodowe - szkoła ponadgimnazjalna - Barbara Biesiada-Drzazga; Bronisław Jeleń; Elżbieta Krzęcio; Krzysztof Młynek; Roman Niedziółka

Branża rolnictwo i ogrodnictwo. Produkcja zwierzęca. Część 2. Podręcznik. Nauczanie zawodowe - szkoła ponadgimnazjalna

4.00 Oceń podręcznik!

Autor: Barbara Biesiada-Drzazga; Bronisław Jeleń; Elżbieta Krzęcio; Krzysztof Młynek; Roman Niedziółka

Wydawnictwo: Rea
ISBN: 9788302141027
EAN:
Format: 165 x 235
Oprawa: miękka
Stron: 368
Data wydania: 2013-10-01
Gdzie kupić tani podręcznik?
podręcznik
52.30
podręcznik
61.47zł
Podręcznik w Twoim domu w ciągu 48h
Część druga zawiera informacje z zakresu:
- technologicznych podstaw chowu i hodowli bydła (jego pochodzenie, rozród, odchów, żywienie, pielęgnacja, metody poskramiania), owiec i kóz;
- technologicznych podstaw chowu trzody chlewnej (jej znaczenie gospodarcze i uwarunkowania produkcji, typy użytkowe, podstawy i systemy żywienia);
- chowu i użytkowania koni (znaczenie gospodarcze i społeczne, warunki utrzymania, ekonomika chowu i użytkowania) oraz drobiu (rozród, żywienie i użytkowanie).

Podręcznik "Branża rolnictwo i ogrodnictwo. Produkcja zwierzęca. Część 2. Podręcznik. Nauczanie zawodowe - szkoła ponadgimnazjalna"
Barbara Biesiada-Drzazga; Bronisław Jeleń; Elżbieta Krzęcio; Krzysztof Młynek; Roman Niedziółka