Branża gastronomia. Zasady żywienia. Planowanie i ocena. Kwalifikacja T.15.1. Podręcznik. Nauczanie zawodowe - szkoła ponadgimnazjalna - Hanna Kunachowicz; Irena Nadolna; Beata Przygoda; Halina Turlejska; Beata Sińska

Branża gastronomia. Zasady żywienia. Planowanie i ocena. Kwalifikacja T.15.1. Podręcznik. Nauczanie zawodowe - szkoła ponadgimnazjalna

4.00 Oceń podręcznik!

Autor: Hanna Kunachowicz; Irena Nadolna; Beata Przygoda; Halina Turlejska; Beata Sińska

Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
ISBN: 9788302134814
EAN:
Format: 176x250
Oprawa: miękka
Stron: 304
Data wydania: 2013-05-22
Gdzie kupić tani podręcznik?
podręcznik
36.49
podręcznik
51.97zł
Podręcznik w Twoim domu w ciągu 48h
Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 1 kwalifikacji T.15 (Planowanie i ocena żywienia).

Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do komponowania diety w zależności od potrzeb różnych grup ludności, zasad planowania wyżywienia i organizacji żywienia z uwzględnieniem żywienia dietetycznego w świetle nowego systemu dietetycznego. Wiedza teoretyczna wsparta jest licznymi przykładami, ćwiczeniami i kolorowymi ilustracjami wskazującymi sposoby praktycznego jej wykorzystania.

Numer dopuszczenia MEN: 1/2013

Podręcznik "Branża gastronomia. Zasady żywienia. Planowanie i ocena. Kwalifikacja T.15.1. Podręcznik. Nauczanie zawodowe - szkoła ponadgimnazjalna"
Hanna Kunachowicz; Irena Nadolna; Beata Przygoda; Halina Turlejska; Beata Sińska