Branża gastronomia. Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych. Podręcznik. Nauczanie zawodowe - szkoła ponadgimnazjalna - Małgorzata Konarzewska; Barbara Zielonka; Ewa Hanna Lada

Branża gastronomia. Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych. Podręcznik. Nauczanie zawodowe - szkoła ponadgimnazjalna

4.00 Oceń podręcznik!

Autor: Małgorzata Konarzewska; Barbara Zielonka; Ewa Hanna Lada

Wydawnictwo: Rea
ISBN: 9788302140778
EAN:
Format: 165 x 235
Oprawa: miękka
Stron: 248
Data wydania: 2013-02-12
Gdzie kupić tani podręcznik?
podręcznik
37.99
podręcznik
43.97zł
Podręcznik w Twoim domu w ciągu 48h
Podręcznik opracowano zgodnie z podstawą programową kształcenia w zawodzie "kucharz małej gastronomii". Treści obejmują następujące działy: instalacje elektryczne, wodno-kanalizacyjne i wentylacyjne, materiały konstrukcyjne stosowane w urządzeniach gastronomicznych, maszyny i urządzenia do obróbki wstępnej surowców, aparatura grzejna, aparatura chłodnicza, maszyny do mycia naczyń, transport wewnętrzny w zakładzie.

Książka stanowi niezbędną pomoc dla uczniów, którzy podejmą pracę w nowocześnie wyposażonych zakładach gastronomicznych.

Podręcznik "Branża gastronomia. Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych. Podręcznik. Nauczanie zawodowe - szkoła ponadgimnazjalna"
Małgorzata Konarzewska; Barbara Zielonka; Ewa Hanna Lada