Branża gastronomia. Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii. Kwalifikacja T.6. Nauczenie zawodowe. Część 1 - szkoła ponadgimnazjalna - Agnieszka Kasperek; Marzanna Kondratowicz

Branża gastronomia. Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii. Kwalifikacja T.6. Nauczenie zawodowe. Część 1 - szkoła ponadgimnazjalna

4.00 Oceń podręcznik!

Autor: Agnieszka Kasperek; Marzanna Kondratowicz

Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
ISBN: 9788302147364
EAN:
Format: 170 x 240
Oprawa: miękka
Stron: 384
Data wydania: 2014-07-02
Gdzie kupić tani podręcznik?
podręcznik
41.99
podręcznik
58.97zł
Podręcznik w Twoim domu w ciągu 48h
Podręcznik do nauki zawodów technik żywienia i usług gastronomicznych oraz kucharz na poziomie technikum i szkoły zawodowej w zakresie kwalifikacji T.6 (Sporządzanie potraw i napojów). Prezentuje urządzenia stosowane w branży gastronomicznej, zarówno te najbardziej popularne, jak i te, które zostały oparte o najnowszą technologię i dopiero wchodzą do powszechnego użytku. Wskazuje błędy najczęściej popełniane w obsłudze urządzeń. Podręcznik przybliża zagadnienia związane BHP i szczegółowo przedstawia reguły udzielania pierwszej pomocy. Przygotowuje ucznia do pracy w różnych zakładach gastronomicznych.

Podręcznik "Branża gastronomia. Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii. Kwalifikacja T.6. Nauczenie zawodowe. Część 1 - szkoła ponadgimnazjalna"
Agnieszka Kasperek; Marzanna Kondratowicz