Branża gastronomia. Usługi kelnerskie. Podręcznik. Kwalifikacja T.10. Nauczanie zawodowe - szkoła ponadgimnazjalna - Danuta Ławniczak; Alina Ziaja; Renata Szajna

Branża gastronomia. Usługi kelnerskie. Podręcznik. Kwalifikacja T.10. Nauczanie zawodowe - szkoła ponadgimnazjalna

4.00 Oceń podręcznik!

Autor: Danuta Ławniczak; Alina Ziaja; Renata Szajna

Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
ISBN: 9788302150401
EAN:
Format: 165 x 235
Oprawa: miękka
Stron: 368
Data wydania: 2015-07-09
Gdzie kupić tani podręcznik?
podręcznik
42.49
podręcznik
54.97zł
Podręcznik w Twoim domu w ciągu 48h

Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu kelner, realizujący treści materiału zawartego w drugiej części kwalifikacji T.10 (Organizowanie usług gastronomicznych).

Obejmuje tematy dotyczące usług gastronomicznych, zasad kalkulacji i rozliczania usług gastronomicznych, organizacji przyjęć okolicznościowych w zakładzie gastronomicznym, organizacji szkoleń i konferencji, organizacji przyjęć dyplomatycznych, usług cateringowych, systemoacute;w i programoacute;w komputerowych dla gastronomii, roli dobrych obyczajoacute;w w stosunkach międzyludzkich.

Staranny doboacute;r treści pod względem merytorycznym i metodycznym wzbogacono ilustracjami, schematami, tabelami, rysunkami, co pozwala na osiągnięcie zakładanych efektoacute;w kształcenia.

Podręcznik "Branża gastronomia. Usługi kelnerskie. Podręcznik. Kwalifikacja T.10. Nauczanie zawodowe - szkoła ponadgimnazjalna"
Danuta Ławniczak; Alina Ziaja; Renata Szajna