Branża gastronomia. Urządzanie zakładów gastronomicznych i gospodarstw domowych. Podręcznik. Nauczanie zawodowe - szkoła ponadgimnazjalna - Wojciech Hoszek

Branża gastronomia. Urządzanie zakładów gastronomicznych i gospodarstw domowych. Podręcznik. Nauczanie zawodowe - szkoła ponadgimnazjalna

4.00 Oceń podręcznik!

Autor: Wojciech Hoszek

Wydawnictwo: Format-AB
ISBN: 9788389184109
EAN:
Format: 150 x 210
Oprawa: miękka
Stron: 450
Data wydania: 2005-01-01
Gdzie kupić tani podręcznik?
podręcznik
22.99
Podręcznik w Twoim domu w ciągu 48h
Podręcznik przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i gospodarstwa domowego na poziomie technikum i szkoły policealnej.

W kolejnych rozdziałach podręcznika poruszane sa poniższe zagadnienia:
  • Materiałoznawstwo
  • Podstawy rysunku technicznego
  • Części maszyn
  • Wybrane zagadnienia z maszynoznawstwa ogólnego
  • Układ przestrzenno-funkcjonalny budynku
  • Instalacje stosowane w zakładach gastronomicznych i gospodarstwach domowych
  • Wyposażenie zakładów gastronomicznych i gospodarstw domowych
  • Podstawy organizacji pracy w zakładach gastronomicznych i gospodarstwach domowych
  • Zasady urządzania zakładów gastronomicznych i gospodarstw domowych
  • Środki do utrzymania czystości

Podręcznik "Branża gastronomia. Urządzanie zakładów gastronomicznych i gospodarstw domowych. Podręcznik. Nauczanie zawodowe - szkoła ponadgimnazjalna"
Wojciech Hoszek