Branża gastronomia. Testy i zadania praktyczne. Egzamin zawodowy. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja T.15. Nauczanie zawodowe - szkoła ponadgimnazjalna - Piotr Dominik

Branża gastronomia. Testy i zadania praktyczne. Egzamin zawodowy. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja T.15. Nauczanie zawodowe - szkoła ponadgimnazjalna

4.00 Oceń podręcznik!

Autor: Piotr Dominik

Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
ISBN: 9788302150265
EAN:
Format: 165 x 240
Oprawa: miękka
Stron: 96
Data wydania: 2015-03-12
Gdzie kupić tani podręcznik?
podręcznik
31.49
podręcznik
38.47zł
Podręcznik w Twoim domu w ciągu 48h

Publikacja przygotowuje do egzaminu w zakresie kwalifikacji T.15 (Organizacja żywienia i usług gastronomicznych). Zawiera pięć zestawoacute;w egzaminacyjnych. W każdym z nich znajduje się test, obejmujący 40 zadań jednokrotnego wyboru, i jedno zadanie praktyczne.

Ponadto publikacja zawiera klucz odpowiedzi do testoacute;w, rozwiązania do zadań praktycznych, a także zasady przeprowadzania nowego egzaminu zawodowego i wymagania, ktoacute;re według nowej podstawy programowej musi spełniać kandydat na technika żywienia i usług gastronomicznych.

Testy i zadania praktyczne obejmują cały zakres kwalifikacji T.15. Zostały przygotowane zgodnie z wymogami egzaminu zawodowego.

Podręcznik "Branża gastronomia. Testy i zadania praktyczne. Egzamin zawodowy. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja T.15. Nauczanie zawodowe - szkoła ponadgimnazjalna"
Piotr Dominik