Branża gastronomia. Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Podręcznik. Nauczanie zawodowe. Część 3 - szkoła ponadgimnazjalna - Aleksandra Procner; Krystyna Flis

Branża gastronomia. Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Podręcznik. Nauczanie zawodowe. Część 3 - szkoła ponadgimnazjalna

4.00 Oceń podręcznik!

Autor: Aleksandra Procner; Krystyna Flis

Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
ISBN: 9788302041655
EAN:
Format: 145x205
Oprawa: miękka
Stron: 256
Data wydania: 2009-12-12
Gdzie kupić tani podręcznik?
podręcznik
30.99
podręcznik
38.47zł
Podręcznik w Twoim domu w ciągu 48h
W podręczniku omówiono potrawy półmięsne oraz ocenę towaroznawczą i zastosowanie w technologii gastronomicznej drobiu, dzikiego ptactwa, ryb, używek oraz napojów alkoholowych i bezalkoholowych. Podano zasady serwowania potraw, posiłków i napojów oraz spor

Podręcznik "Branża gastronomia. Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Podręcznik. Nauczanie zawodowe. Część 3 - szkoła ponadgimnazjalna"
Aleksandra Procner; Krystyna Flis