Branża gastronomia. Technologia gastronomiczna. Podręcznik. Nauczanie zawodowe. Część 3 - szkoła ponadgimnazjalna - Anna Kmiołek

Branża gastronomia. Technologia gastronomiczna. Podręcznik. Nauczanie zawodowe. Część 3 - szkoła ponadgimnazjalna

4.00 Oceń podręcznik!

Autor: Anna Kmiołek

Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne - WSiP
ISBN: 9788302119118
EAN:
Format: 176x250
Oprawa: miękka
Stron: 184
Data wydania: 2013-01-01
Gdzie kupić tani podręcznik?
podręcznik
44.10
podręcznik
49.00zł
Podręcznik w Twoim domu w ciągu 48h
Podręcznik zawiera materiał nauczania przedmiotu technologia gastronomiczna w zakresie produkcji:
  • zup i sosów gorących,
  • deserów oraz napojów zimnych i gorących,
  • napojów alkoholowych.
Omawia znaczenie i wykorzystanie żywności wygodnej, funkcjonalnej i dietetycznej. Przedstawia potrawy regionalne Polski i charakterystyczne potrawy kuchni innych narodów, a także znaczenie i składniki posiłków codziennych oraz potrawy i organizację przyjęć okolicznościowych.

Podręcznik "Branża gastronomia. Technologia gastronomiczna. Podręcznik. Nauczanie zawodowe. Część 3 - szkoła ponadgimnazjalna"
Anna Kmiołek