Branża gastronomia. Technologia gastronomiczna. Podręcznik. Nauczanie zawodowe. Część 2 - szkoła ponadgimnazjalna - Anna Kmiołek

Branża gastronomia. Technologia gastronomiczna. Podręcznik. Nauczanie zawodowe. Część 2 - szkoła ponadgimnazjalna

4.00 Oceń podręcznik!

Autor: Anna Kmiołek

Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
ISBN: 9788302112560
EAN:
Format: 165x235
Oprawa: miękka
Stron: 260
Data wydania: 2011-07-19
Gdzie kupić tani podręcznik?
podręcznik
37.99
podręcznik
43.47zł
Podręcznik w Twoim domu w ciągu 48h
Bogato ilustrowany, ciekawy, napisany prostym językiem podręcznik do nauki technologii gastronomicznej w zawodach kucharz oraz technik żywienia i gospodarstwa domowego na poziomie technikum i szkoły policealnej. Zawiera materiał nauczania w zakresie technologii i towaropznawstwa pieczywa cukierniczego, mięsa zwirząt rzeźnych, dziczyzny, drobiu, a także ptactwa dzikiego, ryb i owoców morza. Opisano w nim także charakterystykę i technologie produkcji zakąsek zimnych i gorących oraz potraw półmięsnych i wegetariańskich.

Podręcznik "Branża gastronomia. Technologia gastronomiczna. Podręcznik. Nauczanie zawodowe. Część 2 - szkoła ponadgimnazjalna"
Anna Kmiołek