Branża gastronomia. Technologia gastronomiczna. Podręcznik. Nauczanie zawodowe. Część 1 - szkoła ponadgimnazjalna - Anna Kmiołek

Branża gastronomia. Technologia gastronomiczna. Podręcznik. Nauczanie zawodowe. Część 1 - szkoła ponadgimnazjalna

4.00 Oceń podręcznik!

Autor: Anna Kmiołek

Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
ISBN: 9788302112553
EAN:
Format: 165x235
Oprawa: miękka
Stron: 312
Data wydania: 2011-06-20
Gdzie kupić tani podręcznik?
podręcznik
33.99
podręcznik
38.97zł
Podręcznik w Twoim domu w ciągu 48h
Podręcznik jest przeznaczony dla uczniów techników i szkół policealnych kształcących w zawodach technik żywienia i gospodarstwa domowego oraz kucharz. Jest zgodny z programem nauczania 321[10]/MEN/2009. Część pierwsza zawiera materiał nauczania z zakresu organizacji pracy, metod utrwalania i oceny sensorycznej żywności, a także towaroznawstwa i zastosowania w gastronomii przypraw, ziół, tłuszczów, warzyw i ziemniaków, grzybów, owoców, mleka, jaj i produktów zbożowych.

Podręcznik "Branża gastronomia. Technologia gastronomiczna. Podręcznik. Nauczanie zawodowe. Część 1 - szkoła ponadgimnazjalna"
Anna Kmiołek