Branża gastronomia. Produkcja piekarsko-ciastkarska. Nauczanie zawodowe. Część 2 - szkoła ponadgimnazjalna - Zygmunt Ambroziak

Branża gastronomia. Produkcja piekarsko-ciastkarska. Nauczanie zawodowe. Część 2 - szkoła ponadgimnazjalna

4.00 Oceń podręcznik!

Autor: Zygmunt Ambroziak

Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
ISBN: 8302071552
EAN:
Format: 165 x 235
Oprawa: miękka
Stron: 303
Data wydania: 2003-07-15
Gdzie kupić tani podręcznik?
podręcznik
38.50
Podręcznik w Twoim domu w ciągu 48h
W podręczniku opisano końcowe etapy produkcji pieczywa tj. wypiek i konfekcjonowanie, oraz technologię półproduktów i wyrobów z uwzględnieniem maszyn i linii produkcyjnych.

Podręcznik "Branża gastronomia. Produkcja piekarsko-ciastkarska. Nauczanie zawodowe. Część 2 - szkoła ponadgimnazjalna"
Zygmunt Ambroziak