Branża gastronomia. Procesy technologiczne w gastronomii. Kwalifikacja T.6. Nuaczanie zawodowe. Zeszyt ćwiczeń. Część 2  - szkola ponadgimnazjalna - Iwona Namysław; Lidia Górska

Branża gastronomia. Procesy technologiczne w gastronomii. Kwalifikacja T.6. Nuaczanie zawodowe. Zeszyt ćwiczeń. Część 2 - szkola ponadgimnazjalna

4.00 Oceń podręcznik!

Autor: Iwona Namysław; Lidia Górska

Wydawnictwo: Rea
ISBN: 9788302152573
EAN:
Format: 176 x 250
Oprawa: miękka
Stron: 488
Data wydania: 2015-03-17
Gdzie kupić tani podręcznik?
podręcznik
42.49
podręcznik
54.97zł
Podręcznik w Twoim domu w ciągu 48h

Zeszyt ćwiczeń obejmuje tematy dotyczące:

  • zup i sosoacute;w gorących,
  • ciast,
  • potraw z mięs gotowanych,
  • drobiu, dziczyzny, ryb i owocoacute;w morza,
  • potraw poacute;łmięsnych i wegetariańskich,
  • zakąsek, deseroacute;w, napojoacute;w,
  • kuchni polskiej, kuchni regionalnych i narodowych,
  • potraw dietetycznych, żywności wygodnej i funkcjonalnej.

Podręcznik "Branża gastronomia. Procesy technologiczne w gastronomii. Kwalifikacja T.6. Nuaczanie zawodowe. Zeszyt ćwiczeń. Część 2 - szkola ponadgimnazjalna"
Iwona Namysław; Lidia Górska