Branża gastronomia. Podstawy żywienia człowieka. Podstawy żywienia i higieny. Podręcznik. Nauczanie zawodowe. Część 2 - szkoła ponadgimnazjalna - Dorota Czerwińska

Branża gastronomia. Podstawy żywienia człowieka. Podstawy żywienia i higieny. Podręcznik. Nauczanie zawodowe. Część 2 - szkoła ponadgimnazjalna

4.00 Oceń książkę!

Autor: Dorota Czerwińska

Wydawnictwo: Rea
ISBN: 9788375442663
EAN:
Format: 165x235
Oprawa: miękka
Stron: 228
Data wydania: 2010-01-01
Gdzie kupić tanią książkę?
książka
37.99
książka
44.47zł
Książka w Twoim domu w ciągu 48h
Podręcznik do nauczania przedmiotu Podstawy żywienia człowieka w zawodach: kucharz, technik żywienia i gospodarstwa domowego i kelner. Zawiera on m. in. podstawowe wiadomości na temat składników odżywczych, gospodarki wodnej i energetycznej organizmu, wartości odżywczej pokarmów, norm żywienia oraz zasad układania jadłospisów i racjonalnego planowania żywienia różnych grup ludności.

Książka "Branża gastronomia. Podstawy żywienia człowieka. Podstawy żywienia i higieny. Podręcznik. Nauczanie zawodowe. Część 2 - szkoła ponadgimnazjalna"
Dorota Czerwińska