Branża gastronomia. Podstawy żywienia człowieka. Podręcznik. Nauczanie zawodowe - szkoła ponadgimnazjalna - Krystyna Flis; Wanda Konaszewska

Branża gastronomia. Podstawy żywienia człowieka. Podręcznik. Nauczanie zawodowe - szkoła ponadgimnazjalna

4.00 Oceń podręcznik!

Autor: Krystyna Flis; Wanda Konaszewska

Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
ISBN: 9788302028670
EAN:
Format: 165x235
Oprawa: miękka
Stron: 240
Data wydania: 2007-08-08
Gdzie kupić tani podręcznik?
podręcznik
30.99
podręcznik
35.47zł
Podręcznik w Twoim domu w ciągu 48h

Książka jest przeznaczona dla ucznioacute;w klas I i II szkoacute;ł zasadniczych, zawoacute;d - kucharz, do nauki przedmiotu: podstawy żywienia człowieka. Podano w niej podstawowe wiadomości o składnikach pokarmowych, ich właściwościach chemicznych,funkcjach biologicznych i wartościach odżywczych.

Omoacute;wiono zasady prawidłowego zestawienia jadłospisoacute;w dla roacute;żnych grup ludności z uwzględnieniem norm na energię i składniki odżywcze.

Podręcznik "Branża gastronomia. Podstawy żywienia człowieka. Podręcznik. Nauczanie zawodowe - szkoła ponadgimnazjalna"
Krystyna Flis; Wanda Konaszewska