Branża gastronomia. Organizowanie usług kelnerskich. Kelner. Kwalifikacja T.10. Zeszyt ćwiczeń. Nauczanie zawodowe - szkoła ponadgimnazjalna - Danuta Ławniczak; Alina Ziaja; Renata Szajna

Branża gastronomia. Organizowanie usług kelnerskich. Kelner. Kwalifikacja T.10. Zeszyt ćwiczeń. Nauczanie zawodowe - szkoła ponadgimnazjalna

4.00 Oceń podręcznik!

Autor: Danuta Ławniczak; Alina Ziaja; Renata Szajna

Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
ISBN: 9788302150425
EAN:
Format: 205 x 285
Oprawa: miękka
Stron: ...
Data wydania: 2015-05-07
Gdzie kupić tani podręcznik?
podręcznik
36.99
podręcznik
40.97zł
Podręcznik w Twoim domu w ciągu 48h

Publikacja zawiera zadania i ćwiczenia skorelowane z podręcznikiem Usługi kelnerskie, ktoacute;rych zadaniem jest usystematyzowanie i utrwalenie wiedzy i umiejętności wchodzących w skład kwalifikacji T. 10 (Organizowanie usług gastronomicznych).

Ćwiczenia takich zagadnień, jak:

  • usługi gastronomiczne,
  • promowanie usług gastronomicznych,
  • kalkulacje,
  • rozliczanie kosztoacute;w usługi gastronomicznej,
  • planowanie i organizacja przyjęć okolicznościowych,
  • planowanie i organizacja okolicznościowych przyjęć bufetowych,
  • planowanie i organizacja okolicznościowych przyjęć zasiadanych,
  • planowanie i organizacja okolicznościowych przyjęć mieszanych i bufetoacute;w zasiadanych,
  • planowanie i organizacja szkoleń, konferencji oraz imprez cateringowych,
  • planowanie i organizacja przyjęć dyplomatycznych,
  • kompetencje personalne i społeczne.

Podręcznik "Branża gastronomia. Organizowanie usług kelnerskich. Kelner. Kwalifikacja T.10. Zeszyt ćwiczeń. Nauczanie zawodowe - szkoła ponadgimnazjalna"
Danuta Ławniczak; Alina Ziaja; Renata Szajna