Branża gastronomia. Obsługiwanie gości. Kelner Kwalifikacja T.9. Zeszyt ćwiczeń. Rea. Nauczanie zawodowe. Część 2 - szkoła ponadgimnazjalna - Danuta Ławniczak; Renata Szajna

Branża gastronomia. Obsługiwanie gości. Kelner Kwalifikacja T.9. Zeszyt ćwiczeń. Rea. Nauczanie zawodowe. Część 2 - szkoła ponadgimnazjalna

4.00 Oceń podręcznik!

Autor: Danuta Ławniczak; Renata Szajna

Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
ISBN: 9788302147258
EAN:
Format: ...
Oprawa: miękka
Stron: 120
Data wydania: 2014-05-21
Gdzie kupić tani podręcznik?
podręcznik
31.99
podręcznik
34.47zł
Podręcznik w Twoim domu w ciągu 48h
Publikacja zawiera zadania i ćwiczenia skorelowane z podręcznikiem Obsługa kelnerska. Część 1 i 2, których zadaniem jest usystematyzowanie i utrwalenie wiedzy i umiejętności wchodzących w skład kwalifikacji 9.2 (Obsługiwanie gości). Ćwiczenia dotyczą takich zagadnień, jak: organizacja pracy kelnera, podawanie potraw i napojów, zwyczaje żywieniowe różnych narodów, serwis specjalny, sztuka barmańska, obsługiwanie gości hotelowych oraz organizowanie przyjęć. Zadania zostały uzupełnione licznymi rysunkami i zdjęciami.

Podręcznik "Branża gastronomia. Obsługiwanie gości. Kelner Kwalifikacja T.9. Zeszyt ćwiczeń. Rea. Nauczanie zawodowe. Część 2 - szkoła ponadgimnazjalna"
Danuta Ławniczak; Renata Szajna