Branża gastronomia. Obsługiwanie gości. Kelner Kwalifikacja. T.9 Zeszyt ćwiczeń. Nauczanie zawodowe. Część 1 - szkoła ponadgimnazjalna - Danuta Ławniczak; Renata Szajna

Branża gastronomia. Obsługiwanie gości. Kelner Kwalifikacja. T.9 Zeszyt ćwiczeń. Nauczanie zawodowe. Część 1 - szkoła ponadgimnazjalna

4.00 Oceń podręcznik!

Autor: Danuta Ławniczak; Renata Szajna

Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
ISBN: 9788302147241
EAN:
Format: ...
Oprawa: miękka
Stron: 136
Data wydania: 2014-05-23
Gdzie kupić tani podręcznik?
podręcznik
31.99
podręcznik
38.47zł
Podręcznik w Twoim domu w ciągu 48h
Publikacja zawiera zadania i ćwiczenia skorelowane z podręcznikiem "Obsługa kelnerska. Część 1 i 2", których zadaniem jest usystematyzowanie i utrwalenie wiedzy i umiejętności wchodzących w skład kwalifikacji T.9.2 (Obsługiwanie gości).

Ćwiczenia dotyczą takich zagadnień, jak: procedury i zasady bezpieczeństwa, wymagania wobec kelnera, wyposażenie i wystrój zakładu gastronomicznego, aranżacja sal dla gości, karty menu oraz zasady obsługiwanie gości. Zadania zostały uzupełnione licznymi rysunkami i zdjęciami.

Podręcznik "Branża gastronomia. Obsługiwanie gości. Kelner Kwalifikacja. T.9 Zeszyt ćwiczeń. Nauczanie zawodowe. Część 1 - szkoła ponadgimnazjalna"
Danuta Ławniczak; Renata Szajna