Branża gastronomia. Obsługa kelnerska. Kelner Kwalifikacja T.9. Podręcznik. Nauczanie zawodowe. Część 2 - szkoła ponadgimnazjalna - Danuta Ławniczak; Renata Szajna

Branża gastronomia. Obsługa kelnerska. Kelner Kwalifikacja T.9. Podręcznik. Nauczanie zawodowe. Część 2 - szkoła ponadgimnazjalna

4.00 Oceń podręcznik!

Autor: Danuta Ławniczak; Renata Szajna

Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
ISBN: 9788302147357
EAN:
Format: 170 x 240
Oprawa: miękka
Stron: 280
Data wydania: 2014-07-08
Gdzie kupić tani podręcznik?
podręcznik
37.99
podręcznik
51.97zł
Podręcznik w Twoim domu w ciągu 48h
Podręcznik przygotowany zgodnie z nową podstawą programową, przeznaczony do kształcenia w zawodzie kelner w zakresie kwalifikacji T.9.2 (Obsługiwanie gości).

Omawia zagadnienia z zakresu: sztuki podawania potraw i napojów (bezalkoholowych i alkoholowych), zwyczajów żywieniowych różnych narodów, serwisu specjalnego, sztuki barmańskiej, obsługi gości hotelowych, organizacji przyjęć. Treści teoretyczne wsparte zostały licznymi przykładami i ilustracjami.

Podręcznik "Branża gastronomia. Obsługa kelnerska. Kelner Kwalifikacja T.9. Podręcznik. Nauczanie zawodowe. Część 2 - szkoła ponadgimnazjalna"
Danuta Ławniczak; Renata Szajna