Branża gastronomia. Obsługa kelnerska. Kelner. Kwalifikacja T.9. Podręcznik. Nauczanie zawodowe. Część 1 - szkoła ponadgimnazjalna - Renata Szajna

Branża gastronomia. Obsługa kelnerska. Kelner. Kwalifikacja T.9. Podręcznik. Nauczanie zawodowe. Część 1 - szkoła ponadgimnazjalna

4.00 Oceń podręcznik!

Autor: Renata Szajna

Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
ISBN: 9788302147159
EAN:
Format: ...
Oprawa: miękka
Stron: ...
Data wydania: 2014-05-21
Gdzie kupić tani podręcznik?
podręcznik
37.99
podręcznik
51.97zł
Podręcznik w Twoim domu w ciągu 48h
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do kształcenia w zawodzie kelner w zakresie kwalifikacji T.9.2 (Obsługiwanie gości). Omawia zagadnienia dotyczące: stanowiska pracy i systemów obsługi kelnerskiej; predyspozycji i umiejętności niezbędnych do wykonywaniu zawodu kelnera; czynności związanych z obsługą gości; opracowywania karty menu; doradzania gościom w wyborze potraw i napojów; przyjmowania i rejestrowania zamówień gości; nakrywania stołu; dobierania urządzeń, bielizny, zastawy stołowej oraz sprzętu serwisowego do podawania potraw i napojów. Treści teoretyczne wsparte zostały licznymi przykładami i ilustracjami.

Podręcznik "Branża gastronomia. Obsługa kelnerska. Kelner. Kwalifikacja T.9. Podręcznik. Nauczanie zawodowe. Część 1 - szkoła ponadgimnazjalna"
Renata Szajna