Wydawnictwo:Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne ISBN:9788302094064 EAN: Format: 165x235 Oprawa: miękka Stron: 116 Data wydania: 2013-09-11
Gdzie kupić tani podręcznik?
podręcznik
31.30zł
podręcznik
35.00zł
Podręcznik w Twoim domu w ciągu 48h
Podręcznik z nowej serii wydawniczej KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII przeznaczony dla uczniów zasadniczych szkół zawodowych, do nauki przedmiotu organizacja, bezpieczeństwo i higiena pracy w zawodzie: kucharz małej gastronomii.
Uczy obowiązujących przepisóPodręcznik z nowej serii wydawniczej KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII przeznaczony dla uczniów zasadniczych szkół zawodowych, do nauki przedmiotu organizacja, bezpieczeństwo i higiena pracy w zawodzie: kucharz małej gastronomii.
Uczy obowiązujących przepisóPodręcznik z nowej serii wydawniczej KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII przeznaczony dla uczniów zasadniczych szkół zawodowych, do nauki przedmiotu organizacja, bezpieczeństwo i higiena pracy w zawodzie: kucharz małej gastronomii.
Uczy obowiązujących przepisóPodręcznik z nowej serii wydawniczej KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII przeznaczony dla uczniów zasadniczych szkół zawodowych, do nauki przedmiotu organizacja, bezpieczeństwo i higiena pracy w zawodzie: kucharz małej gastronomii.
Uczy obowiązujących przepisóPodręcznik z nowej serii wydawniczej KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII przeznaczony dla uczniów zasadniczych szkół zawodowych, do nauki przedmiotu organizacja, bezpieczeństwo i higiena pracy w zawodzie: kucharz małej gastronomii.
Uczy obowiązujących przepisóPodręcznik z nowej serii wydawniczej KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII przeznaczony dla uczniów zasadniczych szkół zawodowych, do nauki przedmiotu organizacja, bezpieczeństwo i higiena pracy w zawodzie: kucharz małej gastronomii.
Uczy obowiązujących przepisóPodręcznik z nowej serii wydawniczej KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII przeznaczony dla uczniów zasadniczych szkół zawodowych, do nauki przedmiotu organizacja, bezpieczeństwo i higiena pracy w zawodzie: kucharz małej gastronomii.
Uczy obowiązujących przepisóPodręcznik z nowej serii wydawniczej KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII przeznaczony dla uczniów zasadniczych szkół zawodowych, do nauki przedmiotu organizacja, bezpieczeństwo i higiena pracy w zawodzie: kucharz małej gastronomii.
Uczy obowiązujących przepisóPodręcznik z nowej serii wydawniczej KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII przeznaczony dla uczniów zasadniczych szkół zawodowych, do nauki przedmiotu organizacja, bezpieczeństwo i higiena pracy w zawodzie: kucharz małej gastronomii.
Uczy obowiązujących przepisóPodręcznik z nowej serii wydawniczej KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII przeznaczony dla uczniów zasadniczych szkół zawodowych, do nauki przedmiotu organizacja, bezpieczeństwo i higiena pracy w zawodzie: kucharz małej gastronomii.
Uczy obowiązujących przepisóPodręcznik z nowej serii wydawniczej KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII przeznaczony dla uczniów zasadniczych szkół zawodowych, do nauki przedmiotu organizacja, bezpieczeństwo i higiena pracy w zawodzie: kucharz małej gastronomii.
Uczy obowiązujących przepisóPodręcznik z nowej serii wydawniczej KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII przeznaczony dla uczniów zasadniczych szkół zawodowych, do nauki przedmiotu organizacja, bezpieczeństwo i higiena pracy w zawodzie: kucharz małej gastronomii.
Uczy obowiązujących przepisóPodręcznik z nowej serii wydawniczej KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII przeznaczony dla uczniów zasadniczych szkół zawodowych, do nauki przedmiotu organizacja, bezpieczeństwo i higiena pracy w zawodzie: kucharz małej gastronomii.
Uczy obowiązujących przepisó
Podręcznik "Branża gastronomia. Kucharz małej gastronomii. Organizacja, bezpieczeństwo i higiena pracy. Podręcznik. Nauczanie zawodowe - szkoła ponadgimnazjalna"
Wojciech Żabicki
Nasza księgarnia internetowa to książki, podręczniki największych księgarń oraz wydawnictw zebrane w jednym miejscu.
To my przekierujemy Cię do ksiegarni, która oferuje aktualnie najtańsze książki w internecie.
mKsiegarnia.pl - Przekierowujemy do najtańszych księgarń w Polsce!