Branża gastronomia. Kucharz małej gastronomi. Podstawy rachunkowości. Nauczanie zawodowe - szkoła ponadgimnazjalna - Hanna Górska-Warsewicz

Branża gastronomia. Kucharz małej gastronomi. Podstawy rachunkowości. Nauczanie zawodowe - szkoła ponadgimnazjalna

4.00 Oceń podręcznik!

Autor: Hanna Górska-Warsewicz

Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
ISBN: 9788302094057
EAN:
Format: 165x235
Oprawa: miękka
Stron: 268
Data wydania: 2012-01-01
Gdzie kupić tani podręcznik?
podręcznik
27.49
podręcznik
32.47zł
Podręcznik w Twoim domu w ciągu 48h
Podręcznik z nowej serii wydawniczej Kucharz małej gastronomii do nauki przedmiotu - podstawy rachunkowości, w zawodzie: kucharz małej gastronomii, na poziomie zasadniczej szkoły zawodowej.

Autorka zapoznaje uczniów z podstawowymi pojęciami ekonomicznymi dotyczącymi przedsiębiorstwa gastronomicznego, uczy wypełniania dokumentacji rachunkowej w małych zakładach gastronomicznych. Omawia pojęcia odpowiedzialności majątkowej pracowników oraz efektywności planowanych inwestycji, a także sposoby posługiwania się kodeksem pracy. Przedstawia zasady organizacji pracy, rolę marketingu, rodzaje cen i marż, kalkulację cen sprzedaży.

Podręcznik "Branża gastronomia. Kucharz małej gastronomi. Podstawy rachunkowości. Nauczanie zawodowe - szkoła ponadgimnazjalna"
Hanna Górska-Warsewicz