Branża gastronomia. Higiena zawodowa dla szkół gastronomicznych. Nauczanie zawodowe - szkoła ponadgimnazjalna - Wojciech Żabicki

Branża gastronomia. Higiena zawodowa dla szkół gastronomicznych. Nauczanie zawodowe - szkoła ponadgimnazjalna

4.00 Oceń podręcznik!

Autor: Wojciech Żabicki

Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
ISBN: 8302031240
EAN:
Format: 205 x 145
Oprawa: miękka
Stron: 132
Data wydania: 2003-06-05
Gdzie kupić tani podręcznik?
podręcznik
17.99
Podręcznik w Twoim domu w ciągu 48h
W książce podano podstawowe wiadomości z mikrobiologii, omówiono rolę drobnoustrojów i ich wpływ na organizm człowieka. Główny nacisk położono na higienę produkcji i transportu żywności oraz higienę osobistą personelu w trosce o zdrowie zarówno pracowników, jak i konsumentów. Podręcznik dla uczniów klas I szkół zasadniczych, zawód: kucharz oraz dla uczniów klas II szkół zasadniczych, zawód: kelner.

Podręcznik "Branża gastronomia. Higiena zawodowa dla szkół gastronomicznych. Nauczanie zawodowe - szkoła ponadgimnazjalna"
Wojciech Żabicki