Branża gastronomia. Egzamin zawodowy. Kucharz małej gastronomii. Testy i zadania z rozwiązaniami. Nauczanie zawodowe - szkoła ponadgimnazjalna - Kamilla Jachowicz; Elżbieta Zakrzewska

Branża gastronomia. Egzamin zawodowy. Kucharz małej gastronomii. Testy i zadania z rozwiązaniami. Nauczanie zawodowe - szkoła ponadgimnazjalna

4.00 Oceń podręcznik!

Autor: Kamilla Jachowicz; Elżbieta Zakrzewska

Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
ISBN: 9788302101281
EAN:
Format: 165x235
Oprawa: miękka
Stron: 119
Data wydania: 2013-01-01
Gdzie kupić tani podręcznik?
podręcznik
34.99
podręcznik
35.00zł
Podręcznik w Twoim domu w ciągu 48h
Zbiór zawiera 10 zestawów zadań egzaminacyjnych na I i II część etapu pisemnego egzaminu (50 pytań sprawdzających wiadomości i umiejętności właściwe dla kwalifikacji w zawodzie kucharz małej gastronomii oraz 20 pytań dotyczących wiadomości i umiejętności związanych z zatrudnieniem i działalnością gospodarczą). W każdym zestawie znajdują się zadania z trzech grup standardów wymagań egzaminacyjnych. W zbiorze zamieszczono też przykłady dwóch zadań praktycznych ze wskazówkami do ich wykonania. Na końcu znajdują się klucze rozwiązań.

Podręcznik "Branża gastronomia. Egzamin zawodowy. Kucharz małej gastronomii. Testy i zadania z rozwiązaniami. Nauczanie zawodowe - szkoła ponadgimnazjalna"
Kamilla Jachowicz; Elżbieta Zakrzewska