Branża gastronomia. Egzamin zawodowy. Kucharz. Egzamin zawodowy testy i zadania z rozwiązaniami. Nauczanie zawodowe - szkoła ponadgimnazjalna - Marzanna Teresa Zienkiewicz

Branża gastronomia. Egzamin zawodowy. Kucharz. Egzamin zawodowy testy i zadania z rozwiązaniami. Nauczanie zawodowe - szkoła ponadgimnazjalna

4.00 Oceń podręcznik!

Autor: Marzanna Teresa Zienkiewicz

Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
ISBN: 9788302104169
EAN:
Format: 165x235
Oprawa: miękka
Stron: 128
Data wydania: 2012-04-10
Gdzie kupić tani podręcznik?
podręcznik
30.99
podręcznik
39.97zł
Podręcznik w Twoim domu w ciągu 48h

Zbioacute;r zawiera 10 zestawoacute;w zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego kwalifikacje zawodowe w zawodzie kucharz. Każdy zestaw składa się z 70 zadań testowych (50 w części pierwszej sprawdzającej wiadomości i umiejętności właściwe dla kwalifikacji w zawodzie oraz 20 w części drugiej sprawdzającej wiadomości i umiejętności związane z działalnością gospodarczą).

Zadania przygotowano zgodnie ze standardami wymagań egzaminacyjnych oraz obecną strukturą egzaminu zawodowego. Oproacute;cz tego zbioacute;r zawiera dwa zadania praktyczne z przykładowymi rozwiązaniami oraz odpowiedzi do zadań testowych. Zamieszczone w zbiorze zadania nie są standaryzowane, stanowią jedynie pomoc w przygotowaniu do egzaminu zawodowego.

nbsp;

Podręcznik "Branża gastronomia. Egzamin zawodowy. Kucharz. Egzamin zawodowy testy i zadania z rozwiązaniami. Nauczanie zawodowe - szkoła ponadgimnazjalna"
Marzanna Teresa Zienkiewicz