Biotechnologia żywności - Włodzimierz Bednarski, Arnold

Biotechnologia żywności

4.00 Oceń książkę!

Autor: Włodzimierz Bednarski, Arnold

Wydawnictwo: Wydawnictwo Naukowe PWN
ISBN: 9788301193621
EAN: 9788301193621
Format: 230 x 160 x 24
Oprawa: Miękka
Stron: ...
Data wydania: 2020
Gdzie kupić tanią książkę?
książka
71.47
Książka w Twoim domu w ciągu 48h
Biotechnologia jest jedną z najintensywniej rozwijających się dyscyplin naukowych.
Przewiduje się, że w XXI wieku będzie miała znaczący wpływ na wiele sfer naszego funkcjonowania, zwłaszcza na zdrowie, jakość i długość życia.

W drugim wydaniu książki w syntetyczny i kompletny sposób przedstawiono główne kierunki badań oraz najważniejsze osiągnięcia współczesnej biotechnologii żywności.

Podręcznik Biotechnologia żywności jest znakomitym źródłem wiedzy dla studentów, nauczycieli akademickich i pracowników związanych z przemysłem spożywczym.

Książka "Biotechnologia żywności"
Włodzimierz Bednarski, Arnold