Badanie towarów spożywczych - Kubiński Wiktor, Niekurzak Mariusz, Kubińska-Jabcoń Ewa

Badanie towarów spożywczych

4.00 Oceń książkę!

Autor: Kubiński Wiktor, Niekurzak Mariusz, Kubińska-Jabcoń Ewa

Wydawnictwo: Wydawnictwo Naukowe PWN
ISBN: 9788301200473
EAN: 9788301200473
Format: 235 x 165 x 21
Oprawa: Miękka
Stron: ...
Data wydania: 2018
Gdzie kupić tanią książkę?
książka
60.97
Książka w Twoim domu w ciągu 48h
Profesor AGH Wiktor Kubiński z zespołem naukowców przedstawia kolejną książkę z towaroznawstwa i badania towarów - tym razem praktyczne kompendium wiedzy dotyczące zastosowania metod badania towarów spożywczych.
Obecna książka zawiera przegląd bardzo wielu metod badania takich towarów spożywczych, jak np.:
-mięso, podroby i przetwory, -drób, jaja i przetwory, -tłuszcze roślinne i zwierzęce -warzywa i owoce czy -przetwory zbożowe.  Publikacja kierowana jest przede wszystkim do studentów technologii żywności, towaroznawstwa czy inżynierii produkcji, ale również do praktyków - technologów, specjalistów ds. kontroli jakości itd.

Książka "Badanie towarów spożywczych"
Kubiński Wiktor, Niekurzak Mariusz, Kubińska-Jabcoń Ewa