Badania retencyjne i oznaczanie wybranych sulfonamidów w środkach spożywczych metodą micelarnej chro - Szymański Arkadiusz

Badania retencyjne i oznaczanie wybranych sulfonamidów w środkach spożywczych metodą micelarnej chro

4.00 Oceń książkę!

Autor: Szymański Arkadiusz

Wydawnictwo: Wydawnictwo Naukowe UAM
ISBN: 9788323216988
EAN: 9788323216988
Format: 240 x 170 x 7
Oprawa: Miękka
Stron: 130
Data wydania: 2006
Gdzie kupić tanią książkę?
książka
22.50
Książka w Twoim domu w ciągu 48h
Spis treści:
Wykaz ważniejszych skrótów i symboli
1. Pozostałości chemiczne w żywności
2. Micelarna chromatografia cieczowa
3. Badanie mechanizmn retencji sulfonamidów
4. Zależność między aktywnością a strukturą związku
5. Kontrola jakości preparatów farmaceutycznych
6. Analiza sulfonamidów w środkach spożywczych pochodzenia zwierzęcego
7. Część eksperymentalna
8. Podsumowanie
Literatura

Książka "Badania retencyjne i oznaczanie wybranych sulfonamidów w środkach spożywczych metodą micelarnej chro"
Szymański Arkadiusz