Atlas ziół. Kulinarne wykorzystanie roślin dziko rosnących - Aleksandra Halarewicz

Atlas ziół. Kulinarne wykorzystanie roślin dziko rosnących

4.00 Oceń książkę!

Autor: Aleksandra Halarewicz

Wydawnictwo: SBM
ISBN: 9788378458609
EAN:
Format: 165 x 240
Oprawa: twarda
Stron: 192
Data wydania: 2015-02-11
Gdzie kupić tanią książkę?
książka
21.99
Książka w Twoim domu w ciągu 48h
Rośliny dziko rosnące od tysięcy lat towarzyszą człowiekowi. Jadalne zioła, traktowane jako uzupełnienie codziennego jadłospisu, mogą stać się inspiracją do wzbogacania potraw już znanych, jak i do poszukiwania nowych.

W atlasie zamieszczono charakterystyki i fotografie 120 ziół, urozmaicone szczegółowymi opisami ich zastosowania i interesującymi ciekawostkami. Znajdują się tu zarówno zioła i przyprawy popularne, jak i te mniej znane, lecz warte poznania i stosowania.

Książka "Atlas ziół. Kulinarne wykorzystanie roślin dziko rosnących"
Aleksandra Halarewicz