Zimna kuchnia - Hans Szameitat, Reinhold Metz

Zimna kuchnia

4.00 Oceń książkę!

Autor: Hans Szameitat, Reinhold Metz

Wydawnictwo: Rea
ISBN: 9781371419318
EAN: 9781371419318
Format: 285 x 220 x 0
Oprawa: oprawa twarda
Stron: 408
Data wydania: 2007
Gdzie kupić tanią książkę?
książka
76.50
Książka w Twoim domu w ciągu 48h
Zimna kuchnia to obszerna wiedza o sposobach przyrządzania potraw, potocznie zwanych zimnymi daniami oraz o produktach i technikach stosowanych przy ich przygotowaniu. Na 2000 zdjęć przedstawiono, krok po kroku, przygotowywanie, zdobienie i serwowanie atrakcyjnych potraw. Zimna kuchnia to najnowszy leksykon dla gastronomów i kucharzy a także amatorów dobrego gotowania. Niezastąpiony doradca dla twórców zimnych bufetów, a jednocześnie obszerna książka kucharska z najbardziej cenionymi przepisami zimnej kuchni.

Książka "Zimna kuchnia"
Hans Szameitat, Reinhold Metz