Zarządzanie jakością w przemyśle spożywczym. Podstawowe zagadnienia - Adam Olszewski

Zarządzanie jakością w przemyśle spożywczym. Podstawowe zagadnienia

4.00 Oceń książkę!

Autor: Adam Olszewski

Wydawnictwo: Wydawnictwo WNT
ISBN: 9788379261727
EAN:
Format: 170 x 240
Oprawa: miękka
Stron: 100
Data wydania: 2014-09-12
Gdzie kupić tanią książkę?
książka
17.99
książka
40.47zł
Książka w Twoim domu w ciągu 48h
Zarządzanie jakością jest bardzo obszernym i złożonym zagadnieniem. Obejmuje wszystkie sfery przedsiębiorstw. Ogólne standardy zarządzania jakością są uniwersalne, jednak sposób ich wdrażania i funkcjonowania zależy od specyfiki branży, a także wielkości oraz struktury firmy. Książka jest przeznaczona dla studentów kierunku technologia żywności i żywienia człowieka na przedmioty: analiza i ocena jakości żywności, organizacja i ekonomika przedsiębiorstw żywnościowych, organizacja i zarządzanie procesem produkcyjnym.

Książka "Zarządzanie jakością w przemyśle spożywczym. Podstawowe zagadnienia"
Adam Olszewski