WŁOSKIE TYGODNIE DOŚWIADCZENIE KULINARNE Z DZIEĆMI - CORDULA PERTLER, EVA REUYS

WŁOSKIE TYGODNIE DOŚWIADCZENIE KULINARNE Z DZIEĆMI

4.00 Oceń książkę!

Autor: CORDULA PERTLER, EVA REUYS

Wydawnictwo: Jedność
ISBN: 8374422769
EAN: 9788374422765
Format: 195 x 175 x 0
Oprawa: broszurowa
Stron: 96
Data wydania: 2006
Gdzie kupić tanią książkę?
książka
13.50
Książka w Twoim domu w ciągu 48h
Dolce vita zaczyna się już w przedszkolu. Cóż bowiem może być wspanialszego niż wspólne gotowanie i próbowanie ulubionych potraw oraz przygotowanie jedzenia według nowych przepisów? Wszystkie dzieci lubią makaron, pizzę i lody. Zapewne będzie też smakować im to co nieznane, jeśli wspólnie zostanie przygotowane gnocchi alla Romana, minestrone lub tiramisu. Książka ta ma pomóc dzieciom w wyprawie do świata kuchni i kultury. Opowiadane historie, zabawy i minikurs językowy mają im pomóc poznać włoski styl życia oraz ożywić wspomnienia z wakacji. Każdy znajdzie tu coś dla siebie – pomysły na dekorację pokoju i stołu na sposób włoski oraz przepisy na włoskie potrawy.

Książka "WŁOSKIE TYGODNIE DOŚWIADCZENIE KULINARNE Z DZIEĆMI"
CORDULA PERTLER, EVA REUYS