Wędliny. Wędzonki, szynki, kiełbasy z wieprzowiny, wołowiny, dziczyzny i drobiu - Franz Wagner

Wędliny. Wędzonki, szynki, kiełbasy z wieprzowiny, wołowiny, dziczyzny i drobiu

4.00 Oceń książkę!

Autor: Franz Wagner

Wydawnictwo: Multico
ISBN: 9788370737665
EAN:
Format: 155 x 215
Oprawa: twarda
Stron: 134
Data wydania: 2009-07-01
Gdzie kupić tanią książkę?
książka
25.99
książka
26.47zł
Książka w Twoim domu w ciągu 48h
Jak przyrządzić wyśmienite domowe wędliny z różnych rodzajów mięsa? Prawidłowe przyrządzanie, przyprawianie, peklowanie, wędzenie i dojrzewanie takich specjałów, jak szynka, boczek czy kiełbasa kryje wiele tajemnic. Ta książka odkrywa je przed Tobą. Przeczytaj i wypróbuj! Zacznij odżywiać się zdrowo i smacznie. Jakie mięso wybrać na domowe wyroby? Jakim sposobem przyrządzić smakowitą wędzonkę, szynkę czy kiełbasę? Jak dojrzewać i przechowywać wędliny trwałe? 60 sprawdzonych przepisów na szynki, boczki, kiełbasy surowe, salami, metki, kiełbasy myśliwskie, serwolatki, kaszanki, wątrobianki, salcesony, pasztety. Zostań ekspertem wyrobu domowych wędlin!

Książka "Wędliny. Wędzonki, szynki, kiełbasy z wieprzowiny, wołowiny, dziczyzny i drobiu"
Franz Wagner