Wędliny. Domowy wyrób - Marta Szydłowska

Wędliny. Domowy wyrób

4.00 Oceń książkę!

Autor: Marta Szydłowska

Wydawnictwo: SBM
ISBN: 9788378454809
EAN:
Format: 240 x 165
Oprawa: twarda
Stron: 64
Data wydania: 2014-04-08
Gdzie kupić tanią książkę?
książka
7.99
książka
8.47zł
Książka w Twoim domu w ciągu 48h
Wędliny na polskim stole obecne są na co dzień i od święta. Swoim zapachem i smakiem są w stanie podnieść walory każdego niemal dania. Do łask wraca wspaniała sztuka domowego wyrobu tych mięsnych specjałów. "Książka Wędliny. Domowy wyrób" podpowie, jak krok po kroku przyrządzić soczysty baleron, peklowaną golonkę, aromatyczną kiełbasę oraz kaszankę. Staropolska tradycja w połączeniu z odrobiną zapału i wiedzy pozwolą każdemu rozkoszować się samodzielnie przyrządzanymi mięsnymi przysmakami.

Książka "Wędliny. Domowy wyrób"
Marta Szydłowska