WARZYWA PODSTAWY GOTOWANIA  KDC  OP - praca zbiorowa

WARZYWA PODSTAWY GOTOWANIA KDC OP

4.00 Oceń książkę!

Autor: praca zbiorowa

Wydawnictwo: Klub Dla Ciebie
ISBN: 9788325802592
EAN: 9788325802592
Format: 220 x 165 x 0
Oprawa: Towar
Stron: 64
Data wydania: 2010
Gdzie kupić tanią książkę?
książka
16.00
Książka w Twoim domu w ciągu 48h
Sałatki, przystawki, surówki, zupy i dania jednogarnkowe, potrawy z patelni, nadziewane i z piekarnika. Wszystko o zakupie, duszeniu, blanszowaniu, parowaniu, smażeniu, zapiekaniu i grillowaniu warzyw. Już wkrótce na Twoim stole zagoszczą takie przysmaki, jak kolorowe szaszłyki warzywne, sałatka chłopska, nadziewana cukinia oraz zupa dyniowa z curry i migdałami.

Książka "WARZYWA PODSTAWY GOTOWANIA KDC OP"
praca zbiorowa