Warzywa faszerowane i zapiekane - Praca zbiorowa

Warzywa faszerowane i zapiekane

4.00 Oceń książkę!

Autor: Praca zbiorowa

Wydawnictwo: Olimp Media
ISBN: 9788377070468
EAN: 9788377070468
Format: 24,5 x 17,0 x 1,4
Oprawa: Twarda
Stron: 144
Data wydania: 2011
Gdzie kupić tanią książkę?
książka
26.00
Książka w Twoim domu w ciągu 48h
W niniejszej publikacji zebraliśmy przepisy na pełne witamin i błonnika dania z warzyw. Tych najczęściej spożywanych ? takich jak ziemniaki, kalafior, papryka czy pomidor ? oraz tych mniej popularnych ? takich jak dynia, bakłażan czy cykoria.

Znajdziesz tu receptury na warzywa nadziewane na zimno i na gorąco ? np. biedronki z pomidorów czy papryki faszerowane bryndzą.
Ponadto prezentujemy przepisy na warzywne zapiekanki i warzywa z rusztu oraz całą gamę pomysłów na gołąbki ? z kapusty białej, modrej czy liści winorośli lub szpinaku, wypełnione rozmaitymi farszami.
Obok szybkich i prostych dań ? np. brukselki zapiekanej w sosie serowym czy łódeczek z selera naciowego z kremem ziołowym ? proponujemy bardziej wykwintne specjały ? np. roladę z pora i cielęciny czy gwiazdę z cykorii.

Książka "Warzywa faszerowane i zapiekane"
Praca zbiorowa