Wartość odżywcza wybranych produktów spożywczych i typowych potraw - Kunachowicz Hanna, Nadolna Irena, Iwanow Krystyna

Wartość odżywcza wybranych produktów spożywczych i typowych potraw

4.00 Oceń książkę!

Autor: Kunachowicz Hanna, Nadolna Irena, Iwanow Krystyna

Wydawnictwo: PZWL
ISBN: 9788320038316
EAN: 9788320038316
Format: 290 x 210 x 20
Oprawa: Miękka
Stron: 158
Data wydania: 2008
Gdzie kupić tanią książkę?
książka
38.50
książka
40.95zł
Książka w Twoim domu w ciągu 48h
Książka zawiera dane o wartości energetycznej i zawartości składników odżywczych (białko, tłuszcz, węglowodany, błonnik pokarmowy) w produktach spożywczych i potrawach.
Wyrażone zostały w 100g produktu jadalnego i w 100 g potrawy gotowej do spożycia. Obecne wydanie uzupełniono o nowe składniki odżywcze kwasy tłuszczowe jednonienasycone i wielonienasycone, cholesterol, sacharoza, a także rozszerzono asortyment produktów i potraw.

Książka "Wartość odżywcza wybranych produktów spożywczych i typowych potraw"
Kunachowicz Hanna, Nadolna Irena, Iwanow Krystyna