Tradycyjne wędzenie - Eleonora Trojan; Julian Piotrowski

Tradycyjne wędzenie

4.00 Oceń książkę!

Autor: Eleonora Trojan; Julian Piotrowski

Wydawnictwo: AA
ISBN: 9788361060307
EAN:
Format: 145 x 210
Oprawa: twarda
Stron: 95
Data wydania: 2008-09-08
Gdzie kupić tanią książkę?
książka
17.99
książka
21.47zł
Książka w Twoim domu w ciągu 48h
Stop "mięsopodobnym"! Coraz więcej ludzi przedkłada smak sklepowych wędzonek, baleronów i kiełbas, choćby nosiły niewiadomo jak obiecujace imiona jak np.szynka babuni czy przysmak dziadka, na wyroby domowe. Ci, którzy na działkach czy w ogródkach sklecili własne wędzarnie będą mogli, dzięki naszemu poradnikowi, uzupełnić swoją wiedzę o tajnikach wędzenia. Dowiemy się wszystkiego co potrzebne żeby własnymi siłami wyprodukować rozmaite pyszności. Tak naprawdę potrzebujemy do tego tylko kawałka ziemi. Optymalne wymiary wędzrni wynoszą 2x2 m, a więc naprawdę nie wiele. Popróbujmy - naprawdę warto! * jak urzadzić wędzarnię * co znaczy peklowanie suche i mokre * jak solić i wędzić * jak wędzić kiełbasy, serdelki, boczki, mięso i słoninę * jak wędzić drób i ryby

Książka "Tradycyjne wędzenie"
Eleonora Trojan; Julian Piotrowski