Tradycyjne polskie specjały -

Tradycyjne polskie specjały

4.00 Oceń książkę!

Autor: ...

Wydawnictwo: Prószyński Media
ISBN: 9788378396383
EAN: 9788378396383
Format: 164 x 236 x 10
Oprawa: Miękka
Stron: 176
Data wydania: 2013
Gdzie kupić tanią książkę?
książka
9.97
książka
11.99zł
Książka w Twoim domu w ciągu 48h
Nasza rodzima kuchnia to cała gama smaków i smaczków z mnóstwem znakomitych potraw o niepowtarzalnej recepturze. Pieczenie, pasztety, gołąbki, kluchy, pierogi, kotlety, bigos... Przeważnie to prawdziwe bomby kaloryczne. Warto się jednak po nie skusić, przygotowane w domu zapewniają niepowtarzalne smaki. Podstawowe składniki wykorzystywane w naszej rodzimej kuchni to kiszona kapusta, buraki, ogórki (kiszone i korniszony), kalarepa, różne gatunki kiełbas i śmietana coraz częściej zastępowana jogurtem naturalnym. W naszych daniach nie może zabraknąć odpowiednio dobranych przypraw - w polskiej kuchni królują: majeranek, koperek, pieprz, natka pietruszki i kminek.Wszystkich, którzy lubią smaczną domową kuchnię, zachęcamy do korzystania z tych sprawdzonych przepisów. Jesteśmy przekonani, że zarówno zwolennicy dań mięsnych, jak i wegetarianie znajdą coś dla siebie.

Książka "Tradycyjne polskie specjały"