Toksykologia żywności bez tajemnic - Stefan Ball

Toksykologia żywności bez tajemnic

4.00 Oceń książkę!

Autor: Stefan Ball

Wydawnictwo: Medyk
ISBN: 8387340553
EAN:
Format: 145 x 205
Oprawa: miękka
Stron: 144
Data wydania: 2098-01-01

PRZEDSPRZEDAŻ KSIĄŻKI!!
Gdzie kupić tanią książkę?
książka
23.49
Książka w Twoim domu w ciągu 48h
Toksykologia żywności. Książka zawiera popularną, ale w pełni naukowo udokumentowaną prezentację współczesnej wiedzy na temat skażeń biologicznych i zanieczyszczeń chemicznych żywności, którą codziennie spożywamy. Jest to praktyczny poradnik dla tych wszystkich, którzy pragną uniknąć niebezpieczeństw na jakie wystawia nas inżynieria genetyczna, uprzemysłowione rolnictwo, zaawansowane technologie przetwórstwa i przechowywania, masowa sprzedaż i agresywny marketing.

Książka "Toksykologia żywności bez tajemnic"
Stefan Ball