Technologia gastronomiczna. Część 2 -

Technologia gastronomiczna. Część 2

4.00 Oceń podręcznik!

Autor: ...

Wydawnictwo: Wsip Wydawnictwa Szkolne I Pedagogiczne Niskonakla
ISBN: 9788302110269
EAN: 9788302110269
Format: 0
Oprawa: miękka
Stron: 260
Data wydania: 2011-08-23
Gdzie kupić tani podręcznik?
podręcznik
32.00
Podręcznik w Twoim domu w ciągu 48h
Bogato ilustrowany, ciekawy, napisany prostym językiem podręcznik do nauki technologii gastronomicznej w zawodach kucharz oraz technik żywienia i gospodarstwa domowego na poziomie technikum i szkoły policealnej. Zawiera materiał nauczania w zakresie technologii i towaropznawstwa pieczywa cukierniczego, mięsa zwirząt rzeźnych, dziczyzny, drobiu, a także ptactwa dzikiego, ryb i owoców morza. Opisano w nim także charakterystykę i technologie produkcji zakąsek zimnych i gorących oraz potraw półmięsnych i wegetariańskich.Podręcznik dopuszczopny do użytku szkolnego, numer dopuszczenia 10/2011

Podręcznik "Technologia gastronomiczna. Część 2"